8/04/2013

Viimeinen Megapäivä

Viimeinen, kokonainen Megapäivä on ohi! Väkeä on käynyt Megassa tähän iltaan mennessä 785 ihmistä eli ihan tonniin ei päästy, mutta upea joukko silti! Lokikirja suljetaan huomenna klo 12.00 eli periaatteessa sinne muutama nimi saattaa vielä tulla.

Viimeisten päivien ohjelmassa oli joukko eventtejä sekä amazing geocaching -kisa. Parhaana puolena kyllä silti vain tämä ihmisten läsnäolo, iloinen rupattelu kaikkialla tapahtuma-alueella sekä se, että kaikilla tuntuu olevan aikaa toisille. Viikon kestävässä eventissä on puolensa.

Tänään myös sanoin, että vaikka alueella on välillä ollut hiljaisiakin hetkiä, kokisin meidän epäonnistuneen Megan suhteen, jos ihmiset olisivat pysytelleet vain tapahtumapaikalla. Nyt kylä oli ehkä välillä autio, mutta se oli vain merkki siitä, että ihmiset hakivat samaan aikaan elämyksiä ajelemalla Jäämeren rannalle, laskemalla koskia ja seikkailemalla muuten vain pitkin pohjoista. Aivan parasta!

Tänään oli myös CITO, jonka aikana (163 nikkiä eventtikirjassa) pari sataa geokätköilijää siivosi Harrinivan alueen kiitoksena tapahtumapaikalle. Koska geokätköväki on tunnetusti liian tehokasta siivoamaan, oli täksi kerraksi varattu myös muita talkoohommia, kuten puuhuoltoa ja koiratarhojen koppien maalausta. Hurja olikin taas näky, kun muun muassa rantalepikko raivattiin useiden kymmenten metrien matkalta puhtaaksi parin tunnin aikana! Saa tästä joukosta olla niin ylpeä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti