1/17/2013

Sähkötyöt!

Miten voikaan olla humanisti näin innoissaan sähkötöistä! Ja ei, minä en osallistu niihin. Minun tehtäväni on pysyä poissa tieltä ja pitää koirakin mahdollisimman hyvin poissa muiden jaloista. Siltikin on niin mahtavaa, että sähkötyöt käynnistyivät. Käytännössä kun se oli edellytyksenä myös huomiselle laatoittajan tulolle. Ei mene kauaa, kun meillä on sauna ja pesutilat käytössä. Toisaalta pääsen pian lämmittämään oikeaa makkariamme, maalamaan sen ja pian jo nukkumaankin sinne. Nyt talossa käytössä ovat vain olohuone-keittiö-eteinen-yhteistelmätila, vierashuone, kirjasto ja kuisti.

Turun vuokra-asuntomme on käytössä vielä tämän kuun loppuun saakka. Siellä ei kuitenkaan olla käyty kuin kääntymässä tämän vuoden puolella. Huonekaluja ja muuta muuttokuormaa valuu hiljalleen tänne maaseudun puolelle ja pian olisi myös "oikeiden" muuttoreissujen aika. Silloinkin suurin osa huonekaluista jää vielä odottelemaan huoneiden pintaremonttien valmistumista. Huonekalut vaeltavat huoneesta toiseen väistellen pensseleiden roiskeita.

Itse keskityn tänään illalla kirjastohuoneen seinien käsittelyyn, eteisen veistettyjen hirsipintojen petsaamiseen sekä olkkarin hirsivälien eristämiseen. Sormet ovat hellinä ja kämmenet rakoilla jo tässä vaiheessa eristysurakkaa, mutta koska lopputulos on niin kaunista, ei työnteko harmita yhtään.

Sähkötyöt meillä hoitaa geokätköilyharrastuksen myötä tuttu Kari Ollikainen. Suosittelen lämpimästi!






2 kommenttia:

  1. Hienoa kuulla että lopputulos oli miellyttävä. Tuttavani kertoi että heille on tulossa sähkötyöt eteen yritykselle. Nyt he miettivät mm. sähkökalusteiden väriä. Sekin on sellainen asia mitä itse ei aikaisemmin miettinyt, piti itsestään selvyytenä että valkoiset tulee. Ehkäpä meilläkin tehdään päivitystä lähivuosina. Suloinen koira teillä myöskin!

    VastaaPoista
  2. Meilläkin odotellaan sähkötöitä, olen myös innoissani, joten voin samaistua! Toivon myös, että olemme lopulta tyytyväisiä. Me olemme rakentamassa, joten sähkötyöt tulee tosiaan koko taloon kerralla. Melkein ei malta edes odottaa.

    VastaaPoista