1/10/2013

Metsäpäivä & kierrätysaarteita

Talvinen, luminen, hiljainen metsä Ikaalisissa oli tänään päiväretken kohteena. Miehet ulkoiluttivat pyssyjään, minä taas koiraa.

Metsäreissun jälkeen käytettiin kaveria Parkanossa kaupoilla ja minä kolusin ison kirpparin läpi. Onneksi melkein rahatta, ja mukaan tarttuikin vain muutama koirapostikortti. Yksi harvoista keräilykohteistani nykyään. Kamalan vanhoja kortteja ei tosin nyt löytynyt, vaan vanhinkin näistä oli leimattu vasta vuonna 1910. Pari noista pääsee silti osaksi peruskokoelmaa. Muut jäänevät vaihtareiksi kansioon. Korteilla oli hintaa 50c/kpl.

Varsinainen aarreaitta avautuikin kaverin tiluksilla, jossa sain ulkorakennuksista mukaan pari vanhaa ämpäriä, peltipurkkeja ja perunalaatikon. Niistä kuvia kunnon putsauksen jälkeen! Purkit ja laatikko saavat myös vähän väriä pintaan. Sankot vain pesun ja ainakin toinen päätyy suoraan tuhkaämpäriksi takan kylkeen.

Kuvien huono laatu johtuu pääasiassa siitä, että mukana reissussa oli vain vanhempi pikkupokkari. Järkkärin akun laturi kun on unohtunut Turkuun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti