9/07/2013

Tervetuloa vauvapainajaiset!

No niin, tervetuloa vauvapainajaiset! Näin unta, että meidän ipana syntyi noin 1-vuotiaana. Ei oltu ostettu vaippoja tai mitään ja se nukkuikin vierashuoneessa retkipatjalla. Olin unohtanut ruokkia sen ja kun menin imettämään parkaa, niin se sanoi, että "vihaa tissiruokaa". Aika vahvat mielipiteet minusta noin vastasyntyneeksi...

Aiemmin olen nähnyt jo muun muassa taskuvauvaunia eli unia vauvasta, joka onkin vain sellainen nyrkin kokoinen pallero, joka mahtuu taskuun. Niiden tulkinta on tosin aika helppoa, kun harva se päivä mielessään miettii ja mittailee, että minkä kokoinen ipana mahassa tällä hetkellä onkaan ja millainen se on ensi viikolla. Ja se taskuvauvakoko jatkuu aika monta viikkoa raskauden aikana.

Nyt vauva tosin alkaa olla jo noin 650 grammainen (ja lähes 30 cm pitkä!) ja niin reipas potkimaan, että lapsen isäkin jo eilen tunsi ensimmäistä kertaa potkun kädellään. Voi rakkautta!

Painajaisia tasapainottamassa muutama kuva tältä illalta, kun appivanhempien pensaasta löytyi (hyvin kovaäänisiä) hepokatteja - sekä sylikoira Rellu (joka osaa olla kovaääninen sekin tarvittaessa).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti