9/16/2013

Kun värit päättävät

Tänään oli se päivä, kun jäljellä oli enää keltaista ja oranssia (ja vähän mustaa ja valkoista) - ja mielikuvitus loppui kesken. Mikä on oranssi? Kettu on oranssi. Mikä on keltainen? No, Pikachu on keltainen. Silloin pitää tehdä kettu ja Pikachu elelemään sulassa sovussa lastenhuoneen kirjahyllyyn kaikkien totoroiden ja snorlaxien ja apinoiden kaveriksi.

Ketun ohje on otettu täältä, mutta sitä kannattaa soveltaa reilusti (mm. häntä on ohjeessa ihmeellinen töpö ja mahan valkoinen laikku puuttuu kokonaan). Pikachun ohje taas on lainattu taas täältä, mutta en tykännyt malliotuksen naamasta, joten googletin kuvahaulla parempia ilmeitä ja lepposamman asennon.

Alan ylipäätään vierastaa tuon seiskaveikan käyttämistä amigurumeissa tai sitten koukun pitäisi olla paljon pienempi kuin 4.0. Isoveli sopii paljon paremmin näihin väkerryksiin, sillä ohuempi lanka jättää luonnollisesti isompia reikiä työhön ja vanua saa tunkea ainakin valmistusvaiheessa koukun väärällä päällä takaisin tursuavista rei'istä. Mutta ei mene enää kauaa, kun pääsee lankakauppaan! Joskin seuraavaksi haluan jo tehdä vaatteita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti