9/01/2013

24. raskausviikko ja kotiekoteko

"Tämän viikon alussa sikiö on 21 viikkoa vanha. Tiedämme, että sikiö voi nyt kuulla, koska se reagoi eri tavalla erilaisiin ääniin. Kovat ja korkeat äänet voivat saada sen säpsähtämään (www.vau.fi)."

Olenkin nyt aamun hiippaillut asunnossa hiljaa ja yrittänyt puhua koirille lempeästi. Seuraavaksi kaivan esille kaikkein sivistävimmät levyni Bachista Schostakowitschiin ja alan lukemaan iltaisin venäläisiä klassikoita ääneen. No ei. Ehkä se on ihan reilua antaa lapselle jo tässä vaiheessa realistinen kuva lähestyvästä todellisuudesta: Huutaa koirille sydämensä kyllyydestä, huudattaa myös The Beautiful Southin ihania renkutuksia ja keskittyä Hietamiehen Tarhapäivään, jonka äiti on kuulmemma laittanut postissa tulemaan!

Eilen illalla myös oivallettiin (tai mies oli saattanut oivaltaa jo aiemmin, mutta minä valaistuin vasta nyt), että meidän olkkarin tulisijan päällä on keittolevy (jossa on kyllä remontin aikaan tehty ruokaa), joka luonnollisesti lämpenee samalla, kun tulipesää lämmittää. Siinäpä siis oivallinen paikka pitää teevesi illan lämpimänä ilman erillisiä kuumennuksia liedellä. Pieni, mutta ihana oivallus.
1 kommentti:

  1. Oon kyllä kateellinen tuosta keittölevystä! Siinä ois varmasti hyvä laittaa jotain pitkään haudutettavaa ruokaa.

    VastaaPoista