7/24/2013

Matkalla pohjoisessa: Torassieppi

Ihanaa joutenoloa Torassiepissä. Aurinko paistaa niin, etteivät meinaa kuvatkaan onnistua ja ulkona on +27 astetta lämpöä, joten paras paikka ihmiselle ja koiralle on viileä järvi. Rellukin tipahti kerran laiturilta ja kävi vahingossa polskimassa, eikä edes hätkähtänyt pahasti, vaan jäi juomaan kylmää järvivettä hetkeksi. Nyt ei aiota kyllä hetkeen muuta kuin olla, kalastella, fiilistellä ja rapsutella koiria.

Päivän yksi suurimmista ilonaiheista oli käynti Enontekiöllä Sannan Putiikissa. Oli tarkoitus löytää ja ostaa puukantinen eventtikirja Megaa varten ja sellaisesta saatiinkin vinkki, jotta Sannalta pitäisi moinen löytyä. Löydettiin kirja ja mentiin maksamaan sitä kassalle (ja kerrottiin terveiset Harrinivasta), jolloin Sanna kyselemään, että ollaanko töissä Muoniossa. Kerrottiin, että järjestetään tapahtumaa siellä ensi viikolla, johon vastauksena, että "Töitä tekemässä! Työnteko on kyllä niin rankkaa, ettei teidän tarvitse näistä maksaa!"

Lähdettiin sitten pienen vastustelun jälkeen pois mukana puukantinen vieraskirja, 6 munkkia sekä kahvit. Vaan näin se maailma minustakin toimii - takuuvarma keino saada meidät puhumaan moneen kertaan Sannasta tapahtuman aikana. Sanaton ja reilu tapa aloittaa yhteistyö toisen kanssa - auttaa siinä, missä osaa ja pystyy. Sellainen tulee kyllä elämässä useimmiten hyvänä takaisin.


1 kommentti:

  1. Ihan mahtavia kuvia ja tunnelmia. Täällä ollaan jo melkein lähtökuopissa! Kohta mekin olemme noissa maisemissa!! :)

    VastaaPoista