7/22/2013

Matkalla pohjoisessa: Osa 2

Pikainen blogiteksti ennen uusia seikkailuja, kun oli ehtinyt muutama kysymys ja kuvatoive tulemaan Megaan saapujilta!

Aamun toimista ei olekaan kuvia, sillä aamupäivä ja päivä kuluivat niinkin mielenkiintoisissa asioissa, kuin poliisilaitoksella tapahtumalupapapereita viemässä. Poliisilaitoksen parkkipaikalta soitettiin myös tapahtumakuulumisia lomaileville, paikallisille K-kauppiaille ja samalla varmistui, että tapahtuman ajan aamun nokipannukahvit tarjoaa K-market Muoniontori. Ilmaiset kahvit siis kaikille aamuisin mutterikodalla klo 7 - 9.00 välillä!


Joka-aamuiset nokipannukahvit keitellään mutterikodalla Harrinivan rannassa. Puuhuollon grillikatoksille ja nuotiopaikoille tarjoaa Harriniva eli omia makkaroita voi paistella läpi tapahtuman parilla erillisellä grillikodalla ja/tai muilla osoitetuilla nuotiopaikoilla.


Harrinivan ruokahinnasto saadaan vasta tulevana keskiviikkona (tiedossa on, että kaikkea löytyy 6€ soppalounaasta listahintoihin), mutta yleisinä keittiötiloina ovat tämän lisäksi grillipaikat sekä keittiörakennus, josta pikaisella vilkaisulla löytyi ainakin 4 keittölevyä sekä 4 allasta tiskaamiseen. Juomavesipisteitä näytti löytyvän useampia sekä rannasta että mökki- ja karavaanarialueelta.

Nyt me syödään pikainen retkilounas ja karataan jonnekin maastoon sieniä etsimään! Huikeat ovat maisemat täällä, joten ei meinaa malttaa millään pysyä sisätiloissa edes pakollisia asioita hoitamassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti