7/12/2013

Kuinka telttailla koirien kanssa?

No laitetaan koirat telttaan ja aletaan kuorsaamaan. Näin meillä ainakin. Viime yö oli Rellun ensimmäinen telttayö ja sujuvasti se onnistui ajokoiruliltakin. Ensin toki juostiin Moskun kanssa ympäri saarta, syötiin yksi kuollut hiiri (yök!) ja kannettiin reippaana halkoja halkovajasta nuotiopaikalle. Yöllä laitettiin Mosku nukkumaan omalle paikalleen teltan eteiseen kevythäkkiin ja otettiin Rellu sisälle telttaan. Pari minuuttia pojan piti ihmetellä sitä, ettei hyttysverkon läpi pääsekään kävelemään ulos ja sitten tuhistiin 8 tunnin unet kippurassa makuupussien seassa.

Onnea ovat kyllä sopeutuvaiset koirat! Kohta startataankin kesälomareissulle Lappiin ja onnistuneet telttayöpymiset helpottavat reissua aikalailla.


2 kommenttia:

  1. Hienoa! Voin vaan kuvitella, miten onnellisia koirat ovat kun pääsevät lauman kanssa telttailemaan. Ihanat kuvat, taas! Hauskaa Lapin reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tosiaan, ihana on seurata koirapoikien onnea retkillä :) Relluakaan kun ei uskalla muuten irti pitää metsästysvaistojen vuoksi, niin saaressa sai viimein temmeltä kuin viimeistä päivää.

      Poista