2/01/2013

Muuttoa ja muisteloita

Blogihiljaisuus johtuu siitä, että olen laatikoiden saartamana. Vanha asunto piti tyhjentää ja luovuttaa pois, joten haimme viimeiset tavarat sieltä loppusiivouksen myötä tänään. Nyt olen linnottautunut pahvilaatikoiden, huojuvien kirjapinojen ja kaiken mahdollisen ja mahdottoman roinan sekaan.

Koska tätä hetkellistä kaaosta ei uskalla edes kuvata, tekstin höysteeksi muutama kuva viime vuoden road tripiltä. Yritin etsiä myös kuvia, joita ei matkablogissakaan olisi aiemmin ollut. Reittihän tuolla automatkalla kulki aikalailla näin: Suomi-Ruotsi-Tanska-Saksa-Hollanti-Belgia-Luxemburg-Ranska-Sveitsi-Liechtensten-Itävalta-Italia-SanMarino-Slovenia-Kroatia-Bosnia-Serbia-Romania-Unkari-Suomi. Maisemat vaihtelivat lumihuippuisista vuorista merenrantaan. Suurkaupungeista autioituneisiin maalaiskyliin. Sää pakkaslukemista helteisiin - jopa saman päivän aikana. Kulkuvälineenä sekä matkan pääasiallisena majapaikkana palvellut auto jäi viettämään viimeisiä päiviään Unkariin ja me lenneltiin  miehen kanssa takaisin Suomeen uutta matkakuumetta keräämään.

Palaan talo- ja remonttiasioihin aivan pian, kunhan saan raivattua tieni täältä pahvilaatikkolinnoituksesta ulos.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti