7/31/2014

Onni onnettomuudessa eli oppitunti harsojen värjäämisestä

Olen miettinyt Maxin harsojen värjäämistä kauan, että ne erottaisi muista räteistä helpommin. Pesu uusien haaremihousujen kanssa samassa koneessa (vahingossa) toi harsoihin maailman kauneimman värin! Onni onnettomuudessa tosiaan. En olisi suunnittelemalla voinut paremmin onnistua.

Kesä on ollut ihanaa vilinää ja vieraiden täytteisiä päiviä. Lapsi on oppinut jossain välissä konttaamaan, istumaan - ja nousee nykyään jo tukea vasten seisomaan ja pälättää omaa vauvakieltään kaikki päivät. Ihana pieni.

Päivät ovat olleet niin kuumia, että suurin osa ajasta on mennyt siihen, että ollaan köllötelty lattialla tai viltillä ulkona ja pulahdettu välillä ammeeseen omassa kylppärissä. Kohta pitäisi varmaan miettiä, mitä tämä mamma aikoo syksyn tullen alkaa puuhaamaan. Ainakin uusia opintoja olisi luvassa. Mutta sitä ennen vielä hetki köllöttelyä auringon pehmentämien aivojen ja ajatusten kanssa.


1 kommentti:

  1. Mahdatko kirjoitella tätä enää? Löysin itseni tänne virkattujen nallejen kautta ja jäin pitkäksi aikaa selailemaan, kun niin moni asia oli itseä kiinnostava, ja vaikkei olisikaan, niin oot kirjoittanut kovin kotoisasti. Teillä on upea talo (en löytänyt kuvaa, joten kävin fb:ssä selaamassa ja sieltä löysin.. hih), ja meillä samankaltainen etsinnässä, tosin vähän eri seudulla. Noh, pitänee klikata itsensä lukijaksi, että näkee jos tänne tulee vielä tekstejä :)

    VastaaPoista