2/26/2015

Takaisin blogimaailmaan

Minulla on ollut ikävä blogin kirjoittamista. Yritin välissä aloittaa toisenkin blogin. Sellaisen asiapitoisen, mutta eihän siitä tullut mitään. En minä jaksa kirjoittaa asiaa, vaan haluan pikemminkin vain fiilistellä koti- ja retkikuulumisia, laittaa itselle muistoksi kuvia lapsen ja elukoiden kasvusta ja ihmetellä joka vuosi uudelleen sitä, kun tomaatit kypsyvät ja langat viuhuu puikoilla.

Siispä paluu tänne kotiblogiin ilman mitään tavoitteita.

Lapsikin on välissä kasvanut melkein vuoden verran! Kun viimeisissä kuvissa täällä köllöteltiin mahallaan lattialla, saa nykyään laittaa rastin seinään, jos Max pysyy muutaman minuutinkaan paikoillaan. Pieni, reilun vuoden ikäinen poikanen vilistää nyt pitkin asuntoa, kiipeilee ihan joka paikkaan ja kertoo omia vitsejään toistaiseksi melko käsittämättömällä kielellä - mutta ei sen väliä, kun kuuntelee tuota kikatusta ja höpötystä. Riemukasta se on joka tapauksessa.

Maxin lempiasioita ovat nykyään ankat ja kaikki, mikä sanoo Kvaak! Kvaak! Ja kaikki sanoo Maxin mielestä Kvaak! Kvaak! Karhu biologisessa museossa, museon lipunmyyjä tiskin takana, varikset pihalla ja viiriäiset kotihäkissä. Kvaak! Kvaak! siis teillekin ja toivottavasti joku vielä vilkaisee tätä blogia jatkossakin!

Luvassa siis edelleen retkiä ja seikkailuja, lapsia ja elukoita, partsaa ja matkoja, käsitöitä ja kasvimaata - ei mitään turhan vakavaa, mutta sitä itseään: meidän elämää.

5 kommenttia:

 1. Ilolla näitä on tullut luettua ja luen varmasti jatkossakin! Ja luulenpa että taustalla voi olla paljonkin lukioita, aina ei tule itselläkään kommentoitua. Tervetuloa takaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana, ettette ole kadonneet, vaan tuttuja löytyy heti! :)

   Poista
 2. Tervetuloa takaisin! :) Meidän Vilpuri on nyt 1,5v ja kvaak-jutut on kova sana täälläkin. Tai oikeastaan kaaak kaaak. Suloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja voi ihana Vilpurikin niin iso jo! Ja on kyllä mukavaa tulla takaisin. Nyt ihan harmittaa, ettei blogissa ole Maxin kuvia ja juttuja melkein lainkaan viimeisen vuoden ajalta, koska noita aiempia juttuja on niin hauska itsekin selailla ja huomata muutoksia, joita arjessa ei niinkään huomaa.

   Poista
 3. Oikeestaan luovutin jo välillä, mutta puolivahingossa klikkasin tän ja mitäs, mitäs. Olet tosiaan palannut, kiva.

  VastaaPoista