11/24/2013

Hämärähommia kattitehtaalla

Olen ihan kamalan huono aina aloittamaan päivän aikana hommia, kun hiljakseen vain puuhailen kaikkea pientä teenkeiton ja koirien rapsuttelun lomassa. Ja ajattelen, että päivää on vaikka kuinka vielä jäljellä. Mutta vielä huonompi olen lopettamaan hommien tekemistä alkuun päästyäni, koska kun sopiva flow tulee, tuntuu ihan hölmöltä mennä nukkumaan, kun voisi sen sijaan vaikka ommella katteja kasaan.

Siksipä tänäänkin meni hämärähommiksi taas kattitehtaalla, vaikka paljon jäi vielä huomisellekin. Nämä kaikki otukset ovat tilaustöitä ja siis jo menossa omiin koteihinsa. Ihania karkkivärejä taas sattui langoiksi! Juuri lankojen takia minun muutoin kärsimätön luonteeni jaksaa tehdä näitä amigurumeja - jokaisesta otuksesta kun voi tehdä aina erilaisen, käsissä juoksevat aina erituntuiset langat ja työpöydällä on lähes koko ajan mukava värien sirkus.

Ja kyllä, minulla on koko ajan käsitöitä tehdessäni tietokone nenän edessä. Luen samalla blogeja, kuuntelen musiikkia, selaan facebookia, googletan synnytyskertomuksia, irkkaan... Ehkä ilman konetta työtkin syntyisivät nopeammin, mutta onneksi minulla ei ole kiire minnekään.

4 kommenttia:

 1. Ihania, vai pitääkö sanoa ihanoita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laitan sinulle pian kuvan valmiista sarjasta myös :) Pari päätä puuttuu vielä...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä on kyllä kiva tehdäkin, kun jokaisesta voi tehdä vähän erilaisen :)

   Poista