10/18/2013

Suursiivous

Suursiivouspäivä kotona - puuuuuh! Remonttitalossa siivoaminen ei ole aina palkitsevaa, kun vaikka kuinka puunaa ja säätää, niin aina repsottaa jossain johdot näkyvillä ja seinistä tursuaa heinää. Silti olo on melko autuas, kun kaikki on niin valmiina kuin mahdollista.

Tänään siirsin myös kirjastosta maton olkkariin ruokapöydän alle ja omissa silmissä muutos näyttää isolta. Käytännössähän kukaan muu tuskin edes huomaa eroa, mutta Rellu ainakin löysi heti pehmeän lepopaikan ruokapöydän viereltä! Mosku taas viihtyy perinteisesti pöydän alla mun jaloissa torkkumassa. Hämmentävää silti, miten iso matto muuttuu pieneksi suuressa huoneessa. Ennen tuokin matto täytti koko kirjastohuoneen ja nyt se jotenkin hukkuu olohuoneessa pöydän alle kokonaan.

Tietääkö joku muuten miksi nämä kuvat ovat nyt tuollaista huonoresoista mössöä? Picasassa kuvat näyttää vielä ihan hyviltä, mutta tänne bloggeriin tuodessa muuttuu osa ihan sumuksi. Voiko kuvatila alkaa loppumaan näin? Kuvia ei ainakaan ole käsitelty tavallista enemmää, vaan ne on tuotu Picasan kautta tänne lähinnä vain kuvien mittoja muuttaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti