10/06/2013

Chilin tuoksua ja maha jalkojen edessä

Onni on chilin tuoksu kotona! Mies osti eilen Turun ruokamessuilta ihania, voimakkaantuoksuisia, mutta suhteellisen mietoja chilejä, joilla on nyt herkuteltu joka ruualla. Näistä täytyy laittaa siemenet talteen, idättää ja kasvattaa toivottavasti omia chilejä talven mittaan. Chilien kasvattajan kotisivut löytyvät täältä eli lähiyrittäjästä on kyse meidän mittapuun mukaan.

Onni on myös yrittää ottaa villasukkajaloista kuvaa ja huomata, että maha meinaa tulla tielle. Raskausviikko 29. pyörähtikin tänään käyntiin ja ainakin internetti kertoo, että vauvalla olisi jo tässä vaiheessa 90% mahdollisuudet selvitä elämästä myös mahan ulkopuolella. Hämmentävä, ihana ajatus. Toivottavasti kuitenkin jatkaa vielä hetken kuperkeikkojaan mahassa.

3 kommenttia:

 1. Mikä on toi kalenteri, jossa noi ihanat pöllöt ja muut sadunomaiset olennot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenteri on tosiaankin aivan huippusuloinen, ja se on Suomen Ladun seinäkalenteri. Meille lienee tullut taas jäseninä Latu&Polku -lehden mukana. En ole koskaan selvittänyt saako kalenteria muutoin ostettua Suomen Ladun kautta, mutta kalenterin ulkoasukin taitaa vaihdella aika paljon eri vuosina. Tämä 2013 on kyllä minun makuun poikkeuksellisen ihana ja on jääkaapin ovessa, vaikkei ikinä mitään kalenteriin kirjoitetakaan :D

   Poista
  2. Olin kysymässä samaa, ihana!

   Poista