2/07/2018

Lämpötilapeitto 2018

Näin sorruin minäkin aloittamaan lämpötilapeiton. Tässä siis pian Riihikosken säät tammikuussa 2018: yksi kerros päivässä ja värien vaihto aina viiden asteen välein (+1°/+5° valkoinen, 0/-4° harmaa, -5°/-9° sininen jne.). Seuraavaksi sitten helmikuu. Aika tylsältä nollakeliltä ja pieniltä plusasteilta näyttää, mutta eiköhän nuo värit muutu, kun kesää kohti mennään!

Muuten keskitytään nyt töiden ohessa suunnittelemaan matkaa. Ensimmäistä kertaa sitten lapsen syntymän suunnataan kahdestaan miehen kanssa reissuun naapurimaiden ulkopuolelle. Se on ollut pitkä aika odotella ihmiselle, joka on tottunut reissaamaan säännöllisesti. Tähän mennessä en vain ole raaskinut olla niin kauaa lapsesta erossa. 

Nyt mennään kuitenkin kahdestaan koko hiihtolomaksi Tunisian puolen Saharaan. Hurjia lämpöjä ei ole luvassa, sillä Tunisiassakin on talvi ja aavikolla ollut tammikuussa lumimyrskyjäkin. Hienoja maisemia silti on edessä, sillä perillä ajellaan melkein 2000 kilometriä pitkin Tunisian maaseutua, vuoristoja ja aavikkoa!


1 kommentti:

  1. Ihana tuo lämpötilapeitto! Teille tulee varmasti mahtava reissu, Tunisia on mielenkiintoinen maa.

    VastaaPoista