12/02/2013

Mattolöytö!

Akuutti makuuhuoneen mattopula vei tänään Konttiin (josta viimeksi löydettiin upea villakangasmatto kirjastoon) ja olihan se palkitseva reissu. Kaunis, iso (300 x 200 cm) matto odotteli meitä siellä lähes ainoana mattona hyllyssä ja sain ostettua sen juuri ja juuri, sillä kun lähdin noutamaan myyjää kantoavuksi, käveli matolle samantien pettynyt mies, joka vielä varmisti, että matto ei ollut enää vapaana. Ihan täydellinen matto meille. Hinta päätähuimaavat 21 euroa (en tiedä miten ne tuohon hintaan edes pesevät näitä mattoja tuolla Kontissa myyntiin).

Ainoa ongelma oli lopulta se, että matto oli ihan kuin tehty olohuoneeseen, jonka myötä olohuoneen matto vapautui eteiseen, josta matto siirtyi taas keittiöön... ja niin. Makuuhuone on edelleen ilman mattoa. Mutta olohuone on taas paljon lämpimämpi paikka! Ja näissä tiloissahan me talvella pääasiassa ollaan.

Lindexistä sorruin myös ostamaan ipanalle kotiintulovaatteet. Ensimmäiset uutena ostamani vaatteet tulevalle muksulle. Mutta kun niissä oli MÄYRIÄ! Ja kerranhan sitä vaan synnäriltä kotiin tullaan, niin jos silloin uusissa vaatteissa sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti