3/29/2013

Carcassonnea ja ihanaa kevätfiilistelyä kotona

Ihanaa, rauhallista pääsiäistä kaikille!

Meidän pääsiäisen vietto alkoi leppoisasti mukavien yllätysten myötä. Ensinnäkin menimme Kristerin kanssa hakemaan uudelle toimistolle kalusteita Kontista ja (yllätys, yllätys) mukaan tarttui myös kotiin uusia juttuja. Ensinnäkin kaappasin olalle ison maton, joka oli samaa tyyliä, kuin meidän entiset matot. Hintaa matolla oli 40€ eli ei juuri mitään paksulle, tukevalle matolle. Mattorullan avasin vasta kotona ja rullalta paljastui aivan täydellisen ihana matto! Kuvissa matto ei todellakaan pääse oikeuksiinsa. Maton sininen väri on luonnossa paljon kirkkaampaa, raikasta ja lähes petroolinsinistä hehkua. Ja kokoa matolla on pisimmältä sivulta 300 cm. Unelmalöytö! Kontti onneksi on paikka, mistä käytetyn maton uskaltaa ostaa avaamatta ja totta puhuen tuolla hinnalla en olisi ollut edes pettynyt kulumista (joita matossa ei ollut).

Lisäksi Kontista löytyi massiivipuinen ruokapöytä + tuolit kuudelle. Ihana, iso saareke olohuoneeseen. Siinä on jo syöty 7 hengen voimin aterioita, pelattu Carcassonnea, kahviteltu ja tälläkin hetkellä oma kone lepää komean, tukevan ruokapöydän kannella. Ah. Monta "sitten joskus kun sopiva tulee vastaan" ongelmaa ratkaistu samalla reissulla kierrätyskaman voimin. Ja kaikki sellaiseen hintaan, että jos olisin löytänyt vaikkapa  IKEAsta ruokapöydän samaan kokonaishintaan, olisin pitänyt sitä lottovoittona. Nyt samalla rahalla sai valtavan pöydän (parempia kuvia joskus luvassa), 6 tuolia (nämäkin kokopuuta), suuren kudotun maton ja nätin koristetyynyn.

Paras pääsiäisyllätys oli kuitenkin 5 ihmisen + 2 koiran vierailu. Ei sillä etten vieraita rakastaisi muutenkin, mutta nyt oli jotenkin tavallista seesteisempi ja rentouttavampi vierailuhetki kyseessä. Hyvää ruokaa, saunaa, lautapelejä, leffaa ja sitä parasta arkea ja oleilua hyvässä seurassa.

Pari päivää vielä lepoa edessä ja johan on taas voimia arkiviikkoon!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti