6/28/2013

Kesäpiha ja poika(koira)rakkautta

Kesäpiha kukoistaa parhaimmillaan. Ja odottaa illaksi vieraita.

Sipulit, kesäkurpitsat, retiisit, lipsikat ja pinaatin saa hakea viimein omalta kasvimaalta. Minä kitkin tänään hyötykasvipenkit, mutta harvennusta nuo vaatisivat vielä kovasti. Kesä ja kuumuus meinaavat voittaa laiskan kasvimaanhoitajan. Kasvien kylväminen on niin kivaa ja vielä taimien istuttaminenkin. Muutoin puutarha on saanut rehottaa kyllä aika valtoimenaan tämän(kin) kesän, mutta hyvin kasvit siellä silti näyttävät pärjäävän!

Miehet taas ovat tehneet pihaan koiratarhaa, josta vain pieni välähdys tässä mukana. Valmiita kuvia lisäilen, kunhan tarha on valmis ja maalissa. Tarhan salaisuutena on rempuloiden eläinverkkojen sijaan raudoitusverkko, jota lähinnä somistetaan puuosilla. Kokoon hitsattuna häkki seisoisi jo sellaineen omilla jaloillaan.

Koirapojat ovat olleet nyt kolme päivää samassa talossa ja nyt nukuttaan jo vierekkäin. Kyllä koira koiraa kaipaa elämäänsä, eikä ihminen voi koskaan antaa sitä samaa, mitä koira antaa toiselle. Nyt meillä on lauma kasassa ja se näkyy koirahepuleina, painimatseina ja sikeinä koiraunina kaverin vieressä.3 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää! Oispa mukava joskus käydä ihan kylässä, tarttis vaan auton ensin allensa :-)

    VastaaPoista
  2. Sarkku: Tänne vaan! Ilmoittelehan, jos kyyti onnistuu joskus, niin hurauttelette meille vauvvan kanssa kylään <3

    VastaaPoista